donderdag 30 januari 2014

Fotoshoot van Site Woondiensten

Via twitter las ik het bericht dat Site woondiensten op zoek was naar modelgezinnen voor hun huisstijl. Leuk! Ook manlief was positief dus de reactie naar Site was  snel weg.
In het kader van de participatiesamenleving....niet zozeer omdat we het fijn vinden om in de belangstelling te staan maar wel om te laten zien dat zorg ook daadwerkelijk anders kan zagen we hierin een missie. Vindingrijk staat er in de visie van Zozijn zie hier gevonden via Twitter.
De jongens vonden het allemaal wel interessant en dochterlief vond het helemaal tof.
Dat er ook nog een leuke kadobon tegenover stond was bijzaak maar wel een leuke bijkomstigheid.  Mooi voor de aanvulling van de spelletjeskast.

Op woensdagmiddag kwam Stefanie Luinge  van Site samen met de fotograaf om alles wat er in elk ander gezin ook afspeelt de gevoelige plaat te leggen.

 Wat was ik wederom trots op iedereen. Want wat nou voorbereiding tot in den treure .... het hier en nu en het gewoon doen en de duidelijkheid die dat met zich meebrengt deed zijn werk! We gaan vanmiddag op de foto was de enige voorbereiding en leverde geweldige plaatjes op.
Samen vissen voeren, samen eten koken, samen voetballen, samen monopoly spelen, en koffie drinken. Maar ook dochterlief alleen in haar eigen chillroom waar ze samen met vriendinnen zich kan terugtrekken als ze dat even wil.

Het was super, mede omdat er ook een geweldige fotograaf was. Eigenlijk was hij heel chaotisch maar dat maakte het ook wel weer grappig.  Zelfs de jongens konden om hem lachen.
Alle structuren werden doorbroken deze middag maar dit kon omdat er een ontspannen sfeer was. Er kwam ook geen nare reactie achteraf en daarom ook de trots op onze jongens die zich in deze onstabiele situaties wederom staande wisten te houden.

We staan dus binnenkort op de website van  Site en zullen vast ook nog elders opduiken.
Bedankt Roel Kleinpenning voor de mooie foto's en Stefanie voor deze mooie kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten