zaterdag 3 mei 2014

Kampioenen

Kampioenen!
Vandaag gingen onze jongens wederom naar het voetbalveld. Spanning alom want als er vandaag gewonnen werd was er het kampioenschap. Bijzonder want dit hechte team wordt nogal eens veroordeeld op zijn lengte. Dit terwijl er jongens en meiden in voetballen die wel heel lang zijn maar de meesten toch fors beperkt in hun mogelijkheden. Desalniettemin voetballen ze al 6 jaar met veel plezier samen. Eerst bij een andere vereniging maar omdat er niet genoeg draagkracht was binnen het bestuur omdat het geen selectie elftal was, is het hele team over gestapt naar een vereniging die deze bijzondere jongens en meiden wel een eerlijke kans gaf. 2 vaste begeleiders Vincent en Bert smeden het team van de kampioenen!

 Het J G 1 elftal van SDOUC.
De sponsor Iswi die vanaf het begin die het hele team op handen gedragen heeft.  Al tot 2 keer toe heeft dit bijzondere bedrijf kleding geschonken. Bij uitwedstrijden staan hun busjes ter beschikking.
De vereniging Samenspel  Doet Overwinnen Ulftse Combinatie doet zijn naam eer aan! Als de G elftallen voetballen toen ze dat op het jeugd kunstgrasveld naast het hoofdveld  en niet zoals bij de andere vereniging op een achterafveld. Vol verve wordt er onder bezielende leiding van Jochem getraind. Elke training 100% bezetting. Inmiddels is er al een tweede elftal die ook mee traint en ook steeds beter samen gaat voetballen. Ook zij voetballen competitie.

Vandaag dus de spannende wedstrijd... Heel goed gevoetbald hebben ze en met 7-1 gewonnen! Kampioen! Dat wordt gevierd in de kantine met veel gezang patat en frikandellen! Klasse dames en heren van JG1 maar ook voor SDOUC die dit team een warm hart toe draagt en ze wel een eerlijke kans geeft binnen de vereniging! Participatie ten top!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten